Floreer als moeder met management functie | Danja Lekkerkerk

Floreer als moeder én carrièrevrouw!

Combineer moeiteloos je carrière, gezin, huishouden en me-time

Naar de kapper? Geen idee wanneer ik dat moet doen

Je bent ambitieus, wilt carrière maken of bént carrière aan het maken, maar dat combineren met het moederschap valt je zwaar.


Je hebt het idee er vaak alleen voor te staan. Al die ballen in de lucht houden, brengt chaos. Chaos in je hoofd en je agenda. Zo denk je op je werk aan het geregel van thuis en aan de keukentafel plan je alvast een volgende werkmeeting. Je piekert je suf over hoe dit beter aan te pakken, je voelt je uitgeblust en/of futloos.

Tijd voor jezelf hebben, is een utopie en uit je slof schieten tegen je partner en kind(eren) eerder regel dan uitzondering. Je wilt helemaal niet dat zij het moeten ontgelden, maar het lijkt alsof je niet anders kunt…


Hoe dóén anderen dat toch?!

Cijfer jezelf niet weg tijdens de tropenjaren!

Voorkom dat jij als moeder tijdens ´de tropenjaren´ een stap terugzet. Hoe meer je jouw ambitie on hold zet, hoe moeilijker het wordt om op een later moment op hetzelfde managementniveau in te stromen. Laat staan door te groeien naar een volgend level. Je partner blijft aan het werk en blijft zichzelf ontwikkelen. Zonde als jij dat níét doet!

Jij bent én die leuke moeder én die topvrouw die carrière maakt in een managementfunctie. Een fijn financieel onafhankelijk leven, zonder stress, vermoeidheid en irritatie is er ook voor jou. Weg met de middelmatigheid, steek je hoofd weer boven dat maaiveld uit en neem zelf de verantwoordelijkheid! Dan ligt die top carrière - of het volgende niveau binnen de top - ook binnen jóúw handbereik. Je ambitie roept.

Beeld je eens in dat je leeft naar jouw eigenwaarde, dat je weer vol zelfvertrouwen keuzes maakt en vlamt op alle vlakken.

Genieten met volle teugen van het leven, je top carrière, de rust in je gezin én de tijd voor jezelf doe je in volledige balans. Hoe? Daar help ik, Danja, je graag bij met deze online cursus.

Herken jij je in één of meerdere van deze punten? Dan is deze cursus voor jou

Je bent ontzettend ambitieus en hebt al een mooie carrière. Je werkt op  - of wilt doorgroeien naar - management niveau, bent klaar voor die volgende stap, maar je weet gewoon niet hoe dat te combineren met het moederschap. Laat staan dat je ook nog tijd voor jezelf overhoudt.

Hier ben je helemaal klaar mee ...

 1. Je haalt nu weinig voldoening en plezier uit je werk en moederschap. Het in de lucht houden van alle ballen is je teveel.

 2. Altijd het gevoel hebben dat je  achter de feiten aanholt en te weinig echte quality time met kinderen heb. Ook omdat je dan op vrije dag regelmatig spoedklusjes hebt.

 3. Nooit onverdeelde aandacht, niet voor gezin of werk. Altijd een soort running to-do list in je hoofd die zichzelf voortdurend verlengt waardoor je het lastig vindt om te genieten van het moment.

 4. Dat eeuwige schuldgevoel richting je kinderen en richting je werk. Je hebt het idee dat je ze beiden te kort doet.

 5. Je vindt het lastig om je eigen grenzen te stellen, want je bent continu iedereen tevreden aan het houden. Daarom zeg je nu overal ja op, ook op dingen die je niet wilt.

 6. Je voelt je vermoeid door alles wat je nog moet doen en door te korte nachten.

Je wilt juist weer ...

 • Rust in je hoofd & balans, waardoor je de combinatie werken & gezin een stuk minder intens ervaart.

 • Je hebt de controle weer in handen en je wordt niet meer geleefd maar bepaalt zelf je leven! Hierdoor heb je ook weer tijd voor jezelf! 

 • Je kunt loslaten zonder schuldgevoel en duidelijk aangeven waar jouw grenzen liggen zonder de ander te kwetsen. Je laat je hierin niet meer leiden door de mening van anderen of je eigen belemmerende overtuigingen. 
 • Je bent met aandacht aanwezig, zowel bij je gezin als op je werk.  Ondertussen niet meer ergens anders zitten met je hoofd, waardoor je echt kunt genieten van het moment.

 • Je bent weer de energieke, vrolijke versie van jezelf.

Waarom heb ik deze cursus gemaakt?

Ik geloof dat het voor alle ambitieuze werkende moeders mogelijk is om een fijne werk-privé balans te ervaren. Hierdoor bereik jij jouw carrière doelen en voel jij je een goede moeder zonder schuldgevoel en zonder jezelf over de kop te werken. 


Nu lijkt dat misschien nog onmogelijk, want veel moeders worstelen met ambitie waar te maken in combinatie met het moederschap. Maar uiteindelijk draait het om dicht bij jezelf blijven, de juiste keuzes maken, durven los te laten, jezelf op de eerste plek zet en je jouw agenda als geheime wapen inzetten.

Je hebt nu eenmaal als werkende moeder veel verschillende rollen en hoe houd je al die ballen in de lucht en tijd voor jezelf over.

Heel logisch dat je dit lastig vindt. Niemand heeft je geleerd hoe je dit op een goede manier kunt combineren. Vaak heb je verkeerde adviezen gekregen als 'hoe harder je werkt, hoe meer je bereikt' en nooit geleerd om goed je grenzen aan te geven zonder schuldgevoel.

Daarom heb ik CareerMom ontwikkeld, speciaal voor ambitieuze werkende moeders.

De CareerMom methode

Een programma voor ambitieuze werkende moeders om stress, altijd tijd te kort, schuldgevoel, vermoeidheid te verminderen en meer rust & balans, met aandacht aanwezig, gemak en energie. Zodat je alles uit het leven kan halen zonder concessies te doen aan jezelf, je carrière of je gezin.

En laat je niets wijsmaken, het kan echt: een topcarrière opbouwen én een betrokken moeder én een gezellige partner zijn. Mijn methode is ontwikkeld om frustraties, problemen en obstakels op te lossen, waar ambitieuze, werkende moeders tegenaan lopen. En gaat daarmee dus verder dan de standaard leiderschapstrainingen.  

Mijn unieke succesformule richt zich op:

 • Leren focussen op wat echt belangrijk voor je is zodat jij je droomleven gaat leven. Je hebt jouw prioriteiten gesteld en maakt duidelijke keuzes op basis waarvan jij energie krijgt en blij van wordt. Hierdoor heb je kraakhelder waar je wel en niet je tijd aan besteed en ervaar jij nooit meer tijd te kort.
   
 • Loslaten van al het andere dat jou niet verder helpt. Zo pakken we de belemmerende overtuigingen aan die jou tegenhouden en doorbreken we allerlei gedachten die jou tot stilstand brengen, zowel zakelijk als privé.

 • Leren opkomen voor jezelf. Van altijd maar ja zeggen, durf jij nu duidelijk je grenzen aan te geven zonder de ander te kwetsen en kun je nee zeggen zonder schuldgevoel. Nooit meer pleasen en je weet alles goed voor jezelf te regelen, thuis en op kantoor.

 • Je leven makkelijker en simpeler maken door inzetten van time management technieken die bij jou aansluiten en fijne gewoontes en routines ontwikkelen.

 • Je carrière een positieve boost geven. Je krijgt handvatten hoe je je huidige functie makkelijker maakt, hoe je meer impact maakt op kantoor en hoe je de volgende stap in je carrière het beste kunt aanpakken. Je geeft je carrière een boost en krijgt je weer energie van je werk.  

Ben jij klaar voor meer rust & balans, voldoening en energie?

 • Kies vandaag nog voor jouw mooiste leven. Ik geloof dat tijd je meest kostbare bezit is. Dus waarom zou je jouw tijd verdoen aan stress, onzekerheid, schuldgevoel of slechte keuzes die niet jouw eigen keuzes zijn.

 • Wil je met kleine stappen - die je blijft volhouden - grote veranderingen doorvoeren, dit programma leert je hoe!

 • Mijn cursus is een levendige online ervaring met inspirerend werkboek die zorgt dat je weer sprankelt én rust, de juiste focus, vertrouwen, plezier en energie ervaart.

 • Het mooie werkboek bestaat uit praktische opdrachten, voorbeelden, stappenplannen, tips, tricks, quotes en een journal.

 • Ik leer je om als ambitieuze powervrouw helemaal in weer in balans te zijn als business leader & moeder zonder stress & overwhelm.

 • Ik ga je precies vertellen hoe ik het gedaan heb! Ik deel mijn eye-openers, do’s en don’ts en leer je alle trucjes en technieken die ik vandaag de dag nog steeds gebruik om te gaan doen wat je écht wilt en keuzes te maken waar je gelukkig van wordt.

Waarom kan ik jou helpen?

"Je hoeft het niet alleen te doen! Als leiderschapscoach en empowerment expert ben ik gespecialiseerd in het aanpakken van frustraties, problemen en obstakels waar ambitieuze werkende moeders tegenaanlopen. Ik loods jou hier doorheen. 


Ik help ambitieuze werkende moeders naar een fijne werk-privé balans, zodat zij haar carrièredoelen bereikt en zich een goede moeder voelt, zonder schuldgevoel en zonder zichzelf over de kop te werken.

Ik was ook onzeker, perfectionistisch en continu druk met de mening van anderen. Ik maakte wel keuzes, maar koos vooral voor datgene wat de goedkeuring van anderen zou wegdragen. Totdat iemand in 2015 tegen mij zei 'maar ze hebben je aangenomen voor wie jij bent' . Dit opende mijn ogen. Sindsdien heb ik haarscherp wat ik wil, maak ik mijn eigen keuzes, richt in mijn agenda in op de manier zoals ik dat wil en maak ik voldoende tijd vrij voor mijzelf. Vervolgens groeide ik door naar directie niveau als eerste vrouwelijke directeur in een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bestond.

Door mijn eigen achtergrond en ervaringen in het bedrijfsleven weet ik feilloos waar ambitieuze moeders tegenaan lopen, zowel zakelijk als privé. Je krijgt van mij de juiste handvatten waarmee je weer gaat sprankelen én ervaart rust, de juiste focus, vertrouwen, plezier en energie.

Ik heb een hele praktische en nuchtere aanpak, ik zet je aan het denken en je leert jezelf echt kennen"

100+

mensen gecoacht

22

jaar corporate werkervaring

2x

eerste vrouwelijke directeur
397,-

Alle verandering begint met actie! Na de cursus CareerMom ervaar je:

  • Meer rust in je hoofd zelfs in chaotische tijden, omdat je weet wat echt belangrijk voor je is en je kraakhelder hebt waar jij je tijd aan wilt besteden en daardoor geen tijd te kort meer ervaart.

  • Betere balans - thuis en op kantoor - in je drukke leven doordat je hebt bepaald hoe balans er voor jouw unieke situatie en per periode eruit ziet. Hierdoor heb jij weer de regie in handen en loop je niet meer achter de feiten aan.

  • Met aandacht aanwezig zijn, genieten van het moment en niet ondertussen met je hoofd ergens anders zitten. Je denkt thuis niet meer aan je werk en op je werk een stuk minder aan thuis.

  • Meer voldoening halen uit de combinatie carrière en moederschap door de krachtige keuzes die je hebt gemaakt, waardoor jij weer volop kunt genieten en je niet meer schuldig voelt naar je werk of naar je kinderen.

  • Gemak in je dagelijks leven door dingen te versimpelen, waardoor het allemaal makkelijker gaat. Hierdoor voel jij je minder vermoeid. 

BOOST JE BALANS,

GROEI IN PRODUCTIVITEIT

MAAK  MEER TIJD VOOR WAT JE HET LIEFSTE DOET

null

397,-

Meld je nu aan voor de cursus en krijg:

 • 6 modules met to-the-point video's waarin ik je uitleg geef en veel praktische tips en technieken met je deel. Er zijn ruim 40 videolessen. 

 • Mooi uitgebreid, heel inspirerend en invulbaar werkboek van 112 pagina's. Dit werkboek krijg je gratis thuisgestuurd. Oefening baart kunst en dit werkboek zorgt ervoor dat je dat alles wat wat je leer ook echt in de praktijk gaat brengen.

 • Een hele hoop praktische tools, tip, hacks en opdrachten waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

 • Levenslange toegang tot al het materiaal en de werkbare documenten - die ook toegevoegd zijn aan de online leeromgeving - zodat jij de cursus op jouw tempo kan volgen waar een wanneer je maar wilt.

 • Waardevolle bonus: de module 'Succesvol carrière maken'. Hierin neem ik je mee hoe je je huidige functie makkelijker maakt, hoe je meer impact maakt op kantoor en hoe je de volgende stap in je carrière het beste kunt aanpakken.

Na het volgen van de cursus, zijn dit je de resultaten

  • Je hebt rust in je hoofd & balans gevonden, waardoor je de combinatie werken & gezin een stuk minder intens ervaart.

  • Je hebt inzicht waar jij energie van krijgt en wat je energie kost, zodat je heel helder hebt waar jij je tijd wel én niet aan wilt besteden. Hierdoor geniet je weer van alle momenten in je leven en voel je de energie door je lichaam stromen.

  • Je hebt de controle weer in handen en je wordt niet meer geleefd maar bepaalt zelf je leven! Jij weet jezelf op de eerste plek te zetten en de cyclus van stress, negatieve gedachten en zelftwijfel te doorbreken. Je laat je niet meer leiden door de meningen van anderen. 


  • Je kunt beter loslaten zonder schuldgevoel en duidelijk aangeven waar jouw grenzen liggen zonder de ander te kwetsen.

  • Je bent met aandacht aanwezig, zowel bij je gezin als op je werk. Niet meer ondertussen met je hoofd ergens anders zitten

  • Je hebt het jezelf allemaal gemakkelijk gemaakt door het inzetten van de juiste planningssystemen die bij jou past, time management technieken, gewoontes & routines.

  • Je weet hoe je het uitvoeren van je huidige functie makkelijker maakt, hoe je meer impact maakt op kantoor en hoe je de volgende stap in je carrière het beste kunt aanpakken.

DIT IS WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN...

NIVEA
"Open, eerlijk, prettig benaderbaar"
L'Oreal
"Powervrouw, kan tijd goed managen, verbindend en toegankelijk"
D-reizen
"Enthousiast, weet te motiveren, durf te innoveren, goed vooruit kan denken, doortastend, wel een beetje punctueel"
BNP Paribas

"Empathisch, humor, krachtig, lef, klasse, eigenwijs en een groot hart"

FAQ

Wanneer start de cursus?

Je kunt direct starten met het programma. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de inloggegevens voor de online leeromgeving. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Je bepaalt je eigen tempo.

Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog komen! Je volgt hierdoor de modules in jouw eigen tempo. Wel zo handig als je de cursus volgt naast jouw huidige baan.

Ik heb geen tijd / Ik kom er denk ik niet aan toe?

Als je niets doet, blijf je stilstaan. Deze cursus gaat je juist helpen bij het stellen van prioriteiten. Daag jezelf uit om te focussen op het resultaat. De kleine tijdsinvestering die je de komende paar weken doet, brengt je daarna rust, vertrouwen, energie en plezier. Besteed je nu wel veel tijd aan social media? Dan mag je daar alvast minder tijd aan besteden ;)

Hoeveel tijd kost de cursus?

Dat verschilt ontzettend per persoon. Jij bepaalt hoeveel tijd je aan de cursus spendeert. Weet dat wanneer je tot verandering wilt komen, je er dagelijks mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor iedere verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de 7 modules, heb je tijd nodig om de tools toe te blijven passen.

Ik vind het nog best veel geld, is het het geld waard?

Deze keuze kan ik niet voor jou maken. Ik begrijp het wel, ‘Vroeger’ keek ik ook zo naar dit soort bedragen. In plaats van wat het je kost, vraag jezelf eens af: wat levert het je op? En wat is een investering in jezelf jou waard? Er is helaas geen quick fix of simpel trucje om tot verandering te komen. Je zult actie moeten ondernemen. Hoeveel is dat je waard? Deze cursus kan die stap voor jou zijn maar jij bepaalt of je hem zet.

Hoe ziet de cursus er precies uit?

De cursus vindt plaats in een digitale leeromgeving en is inclusief werkboek dat je thuisgestuurd krijgt. De cursus bestaat uit 7 modules waar je zelf stap voor stap doorheen gaat.

Is dit wel geschikt voor mij?

Deze cursus is geschikt als jij als werkende moeder carrière aan het maken bent en de combinatie werken & gezin toch best wel eens lastig vindt. Lees vooral ook nog even de punten door onder het kopje “herken je dit”. Wanneer je je herkent in die gedachtes, weet ik zeker dat jij geholpen bent met deze cursus!

Ik mag de cursus van mijn werkgever doen, maar zij wensen graag een factuur met specifieke informatie erop.

Geen probleem! Mail mij even op contact@danjalekkerkerk.nl en we bespreken samen welke informatie erop moet komen te staan. Vervolgens maak ik handmatig een factuur voor je op. Zodra je akkoord bent met de aanschaf van de cursus, laat ik je ook al binnen in de cursusomgeving. We snappen namelijk heel goed dat de financiële afwikkeling bij werkgevers soms minder snel gaat dan je hoopt.

Ik heb een andere vraag die er nog niet bij staat..

Stuur een mail naar contact@danjalekkerkerk.nl met je vraag. Binnen 48uur ontvang je een antwoord van mij.

14 dagen 'niet goed geld terug' garantie

Twijfel je nog? Mocht je er binnen 14 dagen achter komen dat je er geen enkele tip uithaalt en dat je niks leert en/of nuttig vindt, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Ben jij klaar voor je nieuwe leven?