1:1 coaching (3 mnd traject) - Danja Lekkerkerk

Floreer als moeder met een carrière!

1:1 coaching - 3 maanden traject

Je hoeft het niet meer alleen te doen!

Ik help jou naar een fijne werk-privé balans, zodat jij je carrière doelen bereikt en je een goede moeder voelt, zonder jezelf over de kop te werken en zonder schuldgevoel. 


Je hoeft het niet meer alleen te doen


Een 3 maanden traject waar jij 100% centraal staat. Ik ben jouw coach, cheerleader, sparringpartner en business buddy.

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

Je bent ontzettend ambitieus en hebt al een mooie carrière. Je werkt op  - of wilt doorgroeien naar - management niveau, bent klaar voor die volgende stap, maar je weet gewoon niet hoe dat te combineren met het moederschap. Laat staan dat je ook nog tijd voor jezelf overhoudt.

Hier ben je helemaal klaar mee ...

 1. Je haalt nu weinig voldoening en plezier uit je werk en moederschap. Het in de lucht houden van alle ballen is je teveel.

 2. Altijd het gevoel hebben dat je  achter de feiten aanholt en te weinig echte quality time met kinderen heb. Ook omdat je dan op vrije dag regelmatig spoedklusjes hebt.

 3. Nooit onverdeelde aandacht, niet voor gezin of werk. Altijd een soort running to-do list in je hoofd die zichzelf voortdurend verlengt waardoor je het lastig vindt om te genieten van het moment.

 4. Dat eeuwige schuldgevoel richting je kinderen en richting je werk. Je hebt het idee dat je ze beiden te kort doet.

 5. Je vindt het lastig om je eigen grenzen te stellen, want je bent continu iedereen tevreden aan het houden. Daarom zeg je nu overal ja op, ook op dingen die je niet wilt.

 6. Je voelt je vermoeid door alles wat je nog moet doen en door te korte nachten.

Je wilt juist weer ...

 • Rust in je hoofd & balans, waardoor je de combinatie werken & gezin een stuk minder intens ervaart.

 • Je hebt de controle weer in handen en je wordt niet meer geleefd maar bepaalt zelf je leven! Hierdoor heb je ook weer tijd voor jezelf! 

 • Je kunt loslaten zonder schuldgevoel en duidelijk aangeven waar jouw grenzen liggen zonder de ander te kwetsen. Je laat je hierin niet meer leiden door de mening van anderen of je eigen belemmerende overtuigingen. 
 • Je bent met aandacht aanwezig, zowel bij je gezin als op je werk.  Ondertussen niet meer ergens anders zitten met je hoofd, waardoor je echt kunt genieten van het moment.

 • Je bent weer de energieke, vrolijke versie van jezelf.

Dromen, durven, doen om uiteindelijk een leven te creëren waar je zo naar verlangt

Waarom heb ik dit coachingstraject ontwikkeld?

Ik geloof dat het voor alle ambitieuze werkende moeders mogelijk is om een fijne werk-privé balans te ervaren. Hierdoor bereik jij jouw carrière doelen en voel jij je een goede moeder zonder schuldgevoel en zonder jezelf over de kop te werken. 


Nu lijkt dat misschien nog onmogelijk, want veel moeders worstelen met ambitie waar te maken in combinatie met het moederschap. Maar uiteindelijk draait het om dicht bij jezelf blijven, de juiste keuzes maken, durven los te laten, jezelf op de eerste plek zet en je jouw agenda als geheime wapen inzetten.

Je hebt nu eenmaal als werkende moeder veel verschillende rollen en hoe houd je al die ballen in de lucht en tijd voor jezelf over.

Heel logisch dat je dit lastig vindt. Niemand heeft je geleerd hoe je dit op een goede manier kunt combineren. Vaak heb je verkeerde adviezen gekregen als 'hoe harder je werkt, hoe meer je bereikt' en nooit geleerd om goed je grenzen aan te geven zonder schuldgevoel. 


Daarom bied ik 1:1 coaching aan, speciaal voor de ambitieuze werkende moeder die geen concessies wil doen voor haarzelf, haar gezin en haar carrière. 

3 maanden 1:1 coaching

Jij wilt geen losse sparringsessie en dat je daarna aan jouw lot over gelaten wordt. Je wilt die stok achter de deur, 24/7 sparringpartner, een persoon die er altijd voor je is. Je hoeft het niet alleen te doen!


We starten een 3 maanden traject met een live kick-off sessie. In deze sessie krijgen we helder wat jouw struggles zijn en we maken een concreet plan voor de komende 3 maanden.

Na deze kick-off ben ik 3 maanden lang jouw coach. Jouw buddy en sparringpartner. Ik ben er altijd voor je en kijk en denk overal in mee. In deze 3 maanden kun je mij altijd jouw vragen appen of mailen.

We hebben om de week een online coaching call waarin we de onderdelen bespreken waar jij behoefte aan hebt. Deze sessies mag je opnemen, want vaak zijn ze enorm waardevol en praktisch!

                                           

Nieuwsgierig geworden? Boek dan gratis & vrijblijvend een online kennismakingsgesprek van 20 minuten.

100+

mensen gecoacht

22

jaar corporate werkervaring

2x

eerste vrouwelijke directeur

Het 3 maanden traject bestaat uit:

 • 1 live kick-off sessie (90 minuten)
 • 5x online 1 op 1 coachingsessies (60 minuten)
 • 1x online evaluatie (30 minuten)
 • Gedurende traject onbeperkt coaching via whatsapp & mail
 • Onbeperkt toegang tot de levendige online omgeving CareerMom
 • Mooi, uitgebreid, inspirerend en super praktisch werkboek 


Investering: 1599,- excl BTW (in termijnen betalen mogelijk)


Ga ALL IN en boek een matchcall van 20 minuten waarin we kennismaken en kijken of we een match zijn voor dit traject.

En laat je niks wijsmaken, het kán echt: een topcarrière opbouwen én een betrokken moeder zijn én me-time hebben! 


Mijn unieke methode focust zich op werk én privé.   

De CareerMom methode

Een programma voor ambitieuze werkende moeders om stress, altijd tijd te kort, schuldgevoel, vermoeidheid te verminderen en meer rust & balans, met aandacht aanwezig, gemak en energie


Zodat je alles uit het leven kan halen zonder concessies te doen aan jezelf, je carrière of je gezin. 


Mijn unieke succesformule richt zich op:

 • Leren focussen op wat echt belangrijk voor je is zodat jij je droomleven gaat leven. Je hebt jouw prioriteiten gesteld en maakt duidelijke keuzes op basis waarvan jij energie krijgt en blij van wordt. Hierdoor heb je kraakhelder waar je wel en niet je tijd aan besteed en ervaar jij nooit meer tijd te kort.
   
 • Loslaten van al het andere dat jou niet verder helpt. Zo pakken we de belemmerende overtuigingen aan die jou tegenhouden en doorbreken we allerlei gedachten die jou tot stilstand brengen, zowel zakelijk als privé.

 • Leren opkomen voor jezelf. Van altijd maar ja zeggen, durf jij nu duidelijk je grenzen aan te geven zonder de ander te kwetsen en kun je nee zeggen zonder schuldgevoel. Nooit meer pleasen en je weet alles goed voor jezelf te regelen, thuis en op kantoor.

 • Je leven makkelijker en simpeler maken door inzetten van time management technieken die bij jou aansluiten en fijne gewoontes en routines ontwikkelen.

 • Je carrière een positieve boost te geven. Je krijgt handvatten hoe je je huidige functie makkelijker maakt, hoe je meer impact maakt op kantoor en hoe je de volgende stap in je carrière het beste kunt aanpakken. Je geeft je carrière een boost en krijgt je weer energie van je werk.  

Hi, ik ben Danja

"Je hoeft het niet alleen te doen! Als leiderschapscoach en empowerment expert ben ik gespecialiseerd in het aanpakken van frustaties, problemen en obstakels waar ambitieuze werkende moeders tegenaanlopen. Ik loods jou hier doorheen.

Ik help ambitieuze werkende moeders naar een fijne werk-privé balans, zodat zij haar carrièredoelen bereikt en zich een goede moeder voelt, zonder schuldgevoel en zonder zichzelf over de kop te werken.


Ik was ook onzeker, perfectionistisch en continu druk met de mening van anderen. Ik maakte wel keuzes, maar koos vooral voor datgene wat de goedkeuring van anderen zou wegdragen. Totdat iemand in 2015 tegen mij zei 'maar ze hebben je aangenomen voor wie jij bent' . Dit opende mijn ogen. Sindsdien heb ik haarscherp wat ik wil, maak ik mijn eigen keuzes, richt in mijn agenda in op de manier zoals ik dat wil en maak ik voldoende tijd vrij voor mijzelf. Vervolgende groeide ik door naar directie niveau als eerste vrouwelijke directeur in een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bestond.

Door mijn eigen achtergrond en ervaringen in het bedrijfsleven weet ik feilloos waar ambitieuze moeders tegenaan lopen, zowel zakelijk als privé. Je krijgt van mij de juiste handvatten waarmee je weer gaat sprankelen én ervaart rust, de juiste focus, vertrouwen, plezier en energie.

Ik heb een hele praktische en nuchtere aanpak, ik zet je aan het denken en je leert jezelf echt kennen"

Waarom 1:1 coaching?

Om jou te helpen, bied ik een 3 maanden 1:1 coachingstraject aan. Dit is voor de ambitieuze werkende moeder die geen concessie wil doen aan zichzelf, haar carrière en haar gezin! Omdat we 1:1 samenwerken, is er volledig de tijd en ruimte voor jouw groei, jouw vragen, wat jij ook maar nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen…


Je maakt van je dromen werkelijkheid

Creëer een betekenisvol leven voor jezelf waarin je doet wat je echt wilt doen, niet gebaseerd op wat anderen jou opleggen. Je durft uitdagingen aan te gaan om je droom te bereiken.

Je doorbreekt belemmerende overtuigingen

Weet hoe je jouw belemmerende gedachten kunt ombuigen. Maak betere beslissingen en creëer positieve gewoonte.


Je bent vaker positief en optimistisch

Je leert om meer dankbaar te zijn, jezelf minder zorgen te maken, minder overdenken, uit je comfortzone komen en doen wat je graag wilt in het leven.

Je krijgt nieuwe inzichten 

Je wordt geïnspireerd en krijgt nieuwe ideeen doordat je bewust wordt van dingen. Leer nieuwe manieren om met situaties om te gaan.Je krijgt meer zelfvertrouwen

Creëer een betekenisvol leven voor jezelf waarin je doet wat je echt wilt doen, niet gebaseerd op wat anderen jou opleggen. Je durft uitdagingen aan te gaan om je droom te bereiken.

Je geeft je carrière een boost

Laat je carrière werken voor jou, zet jezelf in je kracht en in je volste potentieel.
Je leert grenzen stellen

Zorg beter voor jezelf, zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Neem rust wanneer jij dit nodig hebt. Leer om meer ja te zeggen tegen jezelf en soms een nee te zeggen tegen anderen.

Je krijgt een supporter aan je zijlijn

Als coach ondersteun ik jou op een manier dat jij verantwoordelijkheid kunt nemen over je eigen leven. Ik zal je steunen in alle stappen die je zet.

Balans is het focussen op wat jij echt belangrijk vindt en loslaten van al het andere

Twijfel je? Plan dan even een gratis matchcall in, dan ontdekken we samen wat het beste past.