Podcast Danja Lekkerkerk | Topcarriere, moederschap en fijne balans

Danja Lekkerkerk Podcast

Topcarrière | moeder | fijne balans

Mijn podcast is jouw plek voor inzichten over meer zelfvertrouwen, meer balans & rust, meer positiviteit en volop genieten van je werk en van je gezin. Om een leven te creëren waar je absoluut van houdt.


Deze podcast is een essentieel onderdeel van je wekelijkse routine. Dus schenk een kopje thee in en pak je journal erbij of ga een stukje wandelen. 


Ik kan niet wachten om je daar te zien.


Liefs, 

Danja

HOE DOEN AL DIE WERKENDE MOEDERS DAT TOCH?

In mijn podcast deel ik grappige anekdotes, concrete tips, inzichten en persoonlijke ervaringen over hoe je carrière en moederschap kunt combineren en ook nog tijd overhoudt voor jezelf. 

null

“De podcast van Danja gaat hand in hand met mijn dagelijkse wandeling. Haar podcast is informatief, motiverend en super leuk om naar je luisteren. Het heeft me al veel nieuwe inzichten  gebracht.”

null

De top 5 best beluisterde podcasts

1. Interview met mijn dochter over hoe het is om een fulltime werkende moeder te hebben

Ik ben super trots dat mijn dochter van 13 jaar dit wilde doen en het is een open & eerlijk interview geworden.

2. Mijn 5 belangrijkste inzichten – van tiener tot eerste vrouwelijk directielid

In deze allereerste podcast, leer je me wat beter kennen. Wat zijn mijn waardes, welke keuzes heb ik gedurende mijn leven genomen.

3. Met deze 10 productiviteitstips krijg jij meer gedaan in minder tijd

Boost je balans, verhoog je productiviteit en maak meer tijd voor wat je leuk vindt

4. Met deze 10 tips laat jij je werkdag niet meer domineren door meetings, mail en korte vragen, waardoor jij jouw werk wel kunt doen

"Door de vele meetings gedurende de dag, voelt het dus of mijn werkdag pas om 17.00u begint, maar dan begint het thuis ook." In deze podcast geef ik 10 tips hoe je dit kunt voorkomen.

5. Mijn 13 tips om zelfverzekerder te worden

Veel werkende moeders laten hun keuzes leiden door hun angsten en onzekerheden. Daardoor lukt  het ze vaak niet om hun dromen te realiseren.

Ontmoet je podcast host ...

Ik ben Danja Lekkerkerk, leiderschapscoach en empowerment expert over leiderschap, productiviteit en effectiviteit.


Ik was onzeker, perfectionistisch en continu druk met de mening van anderen. Ik maakte wel keuzes, maar koos vooral voor datgene wat de goedkeuring van anderen zou wegdragen. Tot 2015. Toen werd er een spiegel voorgehouden en ben ik het op mijn manier gaan doen. Door die mindset shift heb ik mega stappen in mijn carrière gemaakt en ben ik doorgegroeid naar eerste vrouwelijke directeur, kreeg ik balans & rust in mijn leven en had ik voldoende energie over voor leuke dingen doen.  


Door mijn eigen achtergrond en ervaringen in het bedrijfsleven weet ik feilloos waar ambitieuze moeders tegenaan lopen, zowel zakelijk als privé. Ik deel allerlei handvatten waarmee je weer gaat sprankelen én ervaart rust, de juiste focus, zelfvertrouwen, plezier en energie.

null

“De podcast van Danja is zo inspirerend voor mij! Ik luister graag naar elke aflevering en de take-aways zijn altijd zo waardevol en onbetaalbaar.”

Dit zeggen de luisteraars