Meld je aan voor de online masterclass

Dé 7 bewezen stappen voor betere werk-privé balans, 

zodat jij je ambitieuze carrièredoelen haalt én je een goede moeder voelt

zonder schuldgevoel én zonder jezelf over de kop te werken,

waardoor jij weer geniet van zowel je werk als van je gezin.

Ja ik meld me aan!

Meld je NU aan voor de gratis online masterclass


Je leert in deze masterclass:

  • De 3 geheimen van een betere werk-privé balans en dit is waar 90% van de werkende, ambitieuze moeders mee de mist in gaan.

  • Welke simpele aanpassingen ik deed in mijn leven, waardoor ik opeens gelijktijdig en doorgroeide in mijn carrière én thuis veel meer rust en energie ervaarde.  

  • Mijn succesformule waar jij weer de controle terugkrijgt over je eigen leven zonder je baan op te hoeven zeggen of een sabbatical te nemen.

  • Hoe je kunt loslaten zonder schuldgevoel en duidelijk aangeven waar jouw grenzen liggen zonder de ander te kwetsen.

  • Hoe je weer voor jezelf opkomt en je niet laat leiden door de mening van anderen of je eigen angsten en onzekerheden.

ja, ik meld me aan!

De masterclass is waardevol voor ambitieuze werkende moeders die:

  • Het wel eens lastig vinden om carrière en moederschap te combineren.

  • Altijd tijd te kort ervaren en klaar zijn met achter de feiten aanlopen, een running to-do list die zich voortdurend verlengd en spoedklusjes op je vrije dag, waardoor je te weinig echte quality time met je kids hebt en te weinig tijd voor jezelf.

  • Vol zelfvertrouwen de regie en controle weer willen pakken over hun leven, maar dit lastig vinden omdat ze niet de juiste prioriteiten weten te stellen of zich laten tegenhouden door angsten, meningen van anderen of hun eigen onzekerheid.

  • Moeilijk vinden om los te laten en hun grenzen aan te geven zonder schuldgevoel.

  • Die zich schuldig voelen als zij zich ontspannen, want er zijn zoveel andere belangrijke dingen die ze "zouden" moeten doen.

Dit zeggen vorige deelnemers over de masterclass:

Wil je stress, tijd te kort, schuldgevoel en vermoeidheid overwinnen en meer rust & balans, met aandacht aanwezigheid in het moment, gemak en energie ervaren?


Meld je aan voor de gratis online masterclass

null

100+

mensen gecoacht

22

jaar corporate werkervaring

2x

eerste vrouwelijke directeur

"Nooit gedacht dat het zo makkelijk is door de juiste keuzes te maken, weer balans te vinden tussen mijn carrière, mijn gezin en mijzelf. Maar je moet wel weten hoe."

Ik ben moeder en heb een topcarrière achter de rug. Door juiste doordachte keuzes te maken, heb ik carrière en moederschap makkelijk kunnen combineren. En had ik ook nog tijd voor zichzelf. 


Dit heb ik wel moeten leren. Ik was onzeker, perfectionistisch en continu druk met de mening van anderen. Ik maakte wel keuzes, maar koos vooral voor datgene wat de goedkeuring van anderen zou wegdragen. Tot 2015. Toen werd er een spiegel voorgehouden en ben ik het op mijn manier gaan doen. Door die mindset shift heb ik mega stappen in mijn carrière gemaakt en ben ik doorgegroeid naar eerste vrouwelijke directeur, kreeg ik balans & rust in mijn leven en had ik voldoende energie over voor leuke dingen doen

Inmiddels ben ik leiderschapscoach en empowerment expert over leiderschap, productiviteit en effectiviteit. 


Door mijn eigen achtergrond en ervaringen in het bedrijfsleven weet ik feilloos waar jij als ambitieuze moeders tegenaan lopen, zowel zakelijk als privé. Het is mijn missie om jou te leren hoe je carrière en moederschap goed kunt combineren. Je krijgt van mij de juiste handvatten waarmee je weer gaat sprankelen én ervaart rust, de juiste focus, vertrouwen, plezier en energie.

Ik zet ambitieuze moeders in hun kracht om succes te behalen op hun werk en thuis, zonder harder te werken maar door slimmer te werken.


Hierdoor hou jij tijd over voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Dit is wat anderen over mij zeggen ...

NIVEA
"Open, eerlijk, prettig benaderbaar"
L'Oreal
"Powervrouw, kan tijd goed managen, verbindend en toegankelijk"
D-reizen
"Enthousiast, weet te motiveren, durf te innoveren, goed vooruit kan denken, doortastend, wel een beetje punctueel"
BNP Paribas

"Empathisch, humor, krachtig, lef, klasse, eigenwijs en een groot hart"