CareerMom Code - Danja Lekkerkerk

Floreer als moeder met een carrière!

CareerMom - 1:1 coaching & groepselementen

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

Je bent ontzettend ambitieus en hebt al een mooie carrière. Je werkt op  - of wilt doorgroeien naar - management niveau, bent klaar voor die volgende stap, maar je weet gewoon niet hoe dat te combineren met het moederschap. Laat staan dat je ook nog tijd voor jezelf overhoudt.

Hier ben je helemaal klaar mee ...

 1. Je haalt nu weinig voldoening en plezier uit je werk en moederschap. Het in de lucht houden van alle ballen is je teveel.

 2. Altijd het gevoel hebben dat je  achter de feiten aanholt en te weinig echte quality time met kinderen heb. Ook omdat je dan op vrije dag regelmatig spoedklusjes hebt.

 3. Nooit onverdeelde aandacht, niet voor gezin of werk. Altijd een soort running to-do list in je hoofd die zichzelf voortdurend verlengt waardoor je het lastig vindt om te genieten van het moment.

 4. Dat eeuwige schuldgevoel richting je kinderen en richting je werk. Je hebt het idee dat je ze beiden te kort doet.

 5. Je vindt het lastig om je eigen grenzen te stellen, want je bent continu iedereen tevreden aan het houden. Daarom zeg je nu overal ja op, ook op dingen die je niet wilt.

 6. Je voelt je vermoeid door alles wat je nog moet doen en door te korte nachten.

Je wilt juist weer ...

 • Rust in je hoofd & balans, waardoor je de combinatie werken & gezin een stuk minder intens ervaart.

 • Je hebt de controle weer in handen en je wordt niet meer geleefd maar bepaalt zelf je leven! Hierdoor heb je ook weer tijd voor jezelf! 

 • Je kunt loslaten zonder schuldgevoel en duidelijk aangeven waar jouw grenzen liggen zonder de ander te kwetsen. Je laat je hierin niet meer leiden door de mening van anderen of je eigen belemmerende overtuigingen. 
 • Je bent met aandacht aanwezig, zowel bij je gezin als op je werk.  Ondertussen niet meer ergens anders zitten met je hoofd, waardoor je echt kunt genieten van het moment.

 • Je bent weer de energieke, vrolijke versie van jezelf.

Je hoeft het niet meer alleen te doen!

Met mijn groepsprogramma CareerMom help ik jou om je carrièredoelen te bereiken zonder jezelf en je gezin tekort te doen.


Je hoeft het niet meer alleen te doen! CareerMom Code is een groepsprogramma waar jij  3 maanden lang 100% centraal staat


Met voldoende 1op1 coachingsuren om specifiek in te gaan op jouw persoonlijke uitdagingen én met de dynamiek van een enthousiaste community van like-minded vrouwen.

CareerMom Methode

De CareerMom Methode is een bewezen effectieve methode om moederschap & een topcarrière op een fijne manier te combineren. 


Je hebt de juiste praktische strategieën in handen om op een vrouwelijke manier jouw carrière doelen te bereiken. Ik leer je alle skills en vaardigheden die hiervoor nodig zijn. 


En we gaan samen aan de slag hoe jij jouw leven makkelijker kan inrichten door de juiste systemen & routines te implementeren en toe te passen zowel thuis als op het werk. Hierdoor weet jij effectief te plannen, organiseren en prioriteren


Dit resulteert in meer zelfvertrouwen en meer tijd, rust en energie, waardoor je geen concessies hoeft te doen aan jezelf, je carrière of je gezin.


Je floreert met veel plezier als moeder en carrièrevrouw.

We gaan samen aan de slag

 • Ik leer je hoe je alle skills & vaardigheden hoe jij op een vrouwelijke manier jouw carrière doelen bereikt.

 • Ik leer je te focussen op die dingen te doen die écht belangrijk voor je zijn en waarmee jij impact maakt, zodat jij niet meer druk bent met alle dagelijkse dingen, zowel thuis als op je werk.

 • Ik leer je jouw leven makkelijker en simpeler in te richten door structuur, routines en time management technieken toe te passen, zodat jij veel meer rust gaat ervaren.

 • Ik leer je loslaten van alles wat je niet verder helpt, zoals jouw perfectionisme, schuldgevoel en belemmerende gedachten.

 • Ik leer je opkomen voor jezelf door duidelijk je grenzen aan te geven en me-time te prioriteren, zonder dat je gezin en je werk hieronder lijdt.

Met als eindresultaat

Na mijn programma floreer jij als moeder én carrièrevrouw:


 • Meer zelfvertrouwen: weer vol gas op je ambitie, doordat je weet hoe je op effectieve manier carrière maakt, waarbij je focus ligt op impact maken en niet op druk zijn met alle dagelijkse bezigheden waardoor je niet verder komt.

 • Meer tijd: doordat je jouw tijd aan de juiste dingen besteed waardoor je niet meer achter de feiten aanloopt en voldoende tijd weet vrij te maken voor me-time thuis voor leuke dingen en óók op kantoor om aan je project te werken.

 • Meer rust / balans: zowel thuis als op kantoor door de juiste focus aan te brengen ben je weer met aandacht aanwezig in het moment waardoor het gevoel van tekortschieten verleden tijd is.

 • Meer plezier: meer voldoening uit de combinatie carrière maken en moederschap door de krachtige keuzes die je hebt gemaakt en weer volop geniet en je niet meer schuldig voelt naar je werk of naar je kinderen.

 • Meer energie: lekker in je vel en weer tijd voor leuke dingen door je dagelijks leven gemakkelijker te maken middels fijne gewoontes en routines. Hierdoor voel jij je energieker en minder vermoeid. 

Wat maakt de CareerMom uniek? 

Werk & privé

We gaan in op werk én privé, zodat jij je carrière doelen bereikt zonder het gevoel van tekortschieten richting je kinderen, jezelf en je werk. Door te identificeren wat je belangrijk vindt, weet je ook waar je je tijd aan moet besteden en waaraan niet

Persoonlijk & praktisch

Middels een Deep Dive krijgen we inzichtelijk waar jouw knelpunten liggen. Dit gebruiken we als input voor jouw Persoonlijk CareerMom Plan. Ik geef je super praktische tips & tricks die jij direct kunt toepassen in de praktijk, waardoor jij heel snel resultaat gaat ervaren. 

Structurele verandering 

We gaan 3 maanden met elkaar aan de slag, wat zorgt voor structurele verandering en blijvend effect. Je gaat meerdere (kleine) stappen zetten - die je blijft volhouden - die zorgen voor grote veranderingen, zowel op je werk als thuis. Ik begeleid je in iedere stap en zorg voor dat duwtje in de rug. 

Praktijk & wetenschap

Ik heb een bewezen succesvol track record op het gebied van topcarrière maken in combinatie met een gezin (waarbij de man ook nog vaak weg was voor werk). Ik weet hoe het werkt in de praktijk en waar je als vrouw tegenaanloopt op je werk en thuis. De training bevat zeker wetenschappelijke tools & technieken, maar aangevuld met échte praktijkvoorbeelden. 

High energie & fun

Mijn energie en enthousiasme is volgens mijn huidige klanten aanstekelijk en zetten jou aan. Ik inspireer, motiveer en stimuleer je. Allemaal lekker no-nonsense. Met veel fun volgende stappen zetten. Als jij ervoor wil gaan, commit ik me 100% aan jouw succes. We’re in this together. 

Community om te connecten en high vibes

Naast 1op1 begeleiding bevat CareerMom Code ook groepselementen, zowel online als ook via een livedag. Juist ook om van elkaar te leren. Dit geeft een extra dimensie aan dit programma.

Wat biedt CareerMom jou?

 • 1op1 kick off call (60 minuten)
  Middels jouw Deep Dive stellen we samen jouw Persoonlijk CareerMom Plan op, zodat we duidelijk hebben waar we de komende tijd op gaan focussen. Je krijgt direct al praktische tips mee om concreet mee aan de slag te gaan.

 • 1op1 (60 minuten) - 3x
  Na de 1op1 kick off call zitten we om de 3 weken samen voor een 1op1 sessie. Dit geeft je voldoende ruimte om de tips in de praktijk te brengen.

 • Groepscalls (60 minuten) - 7x
  In de weken waarin geen 1op1 sessies of livedag plaatsvindt, is er een groepscall. Hierin behandel ik een thema en is ook ruimte voor vragen vanuit jouw kant waar jij tegenaan loopt om jou direct weer op weg te helpen.  

 • Livedag
  Op de Livedag gaan we concreet met elkaar aan de slag met een aantal onderwerpen, zoals jouw positionering. Aan het begin van het traject zet ik een datumprikker uit, zodat we een dag kiezen waarop vrijwel iedereen kan.

Wat biedt CareerMom jou nog meer?

 • 24/5 begeleiding
  3 maanden hands on begeleiding. Je kunt me mailen of appen met je vraag en ik reageer dan binnen 24 uur.


 • Community 
  Een levendige community met andere ambitieuze werkende moeders. Juist omdat je ervaringen kunt uitwisselen en van elkaar kunt leren. Zodat je weet dat je niet alleen bent. 


 • Video materialen
  Je krijgt onbeperkt toegang tot de levendige online omgeving van CareerMom Code die boordevol handige korte video’s bevat, waardoor het niet saai is om naar te kijken.


 • Werkboek
  Je ontvangt een mooi werkboek dat bestaat uit praktische opdrachten, voorbeelden, stappenplannen, tips, tricks en quotes.

Hi, ik ben Danja

Ik help jou om te carrièredoelen te bereiken, zonder het gevoel 

te hebben jezelf en je kinderen tekort te doen


Ik heb ruim 20 jaar ervaring in grote corporate bedrijven (Beiersdorf / Nivea, L’Oréal, D-reizen en BNP Paribas). De laatste jaren zat ik in de directie en werd ik tot 2x toe de eerste vrouwelijke directeur. 


Dit heb ik gecombineerd met het moederschap, waarbij manlief gedurende langere periode in het buitenland verbleef. 


Juist door mijn eigen achtergrond en ervaringen in het bedrijfsleven weet ik feilloos waar ambitieuze moeders tegenaan lopen, zowel zakelijk als privé.


Ik ben zo dankbaar dat ik hier ook andere ambitieuze moeders mee heb mogen helpen. 

100+

mensen gecoacht

22

jaar corporate werkervaring

2x

eerste vrouwelijke directeur

Waarom heb ik CareerMom ontwikkeld?

Het kán echt: een topcarrière opbouwen, een betrokken moeder zijn én me-time hebben.

Ik heb naast het moederschap een mooie carrière doorlopen bij grote corporate bedrijven en grote teams zeer succesvol geleid. Ik werd tot 2x toe de eerste vrouwelijke directeur in het bedrijf. Dat zeg ik niet om op te scheppen, maar om te laten zien wat er mogelijk is.

Ik kreeg hier altijd onwijs veel energie van.

Maar eerlijk is eerlijk, het is soms best wel even een puzzel om met succes en plezier de verschillende rollen privé en in je werk te vervullen.

Dit heb ik zelf ook gemerkt toen ik 16 jaar geleden moeder werd.

Na een slechte nacht slapen - het zullen wel weer de tandjes zijn - moest ik dan toch de volgende dag weer shinen op het podium om een productintroductie te presenteren.

Gedurende mijn carrière heb ik veel mooie leiderschapstrainingen mogen volgen - daar ben ik ook dankbaar voor - maar ze miste vaak waar ik écht behoefte aan had.

Hoe maak je als vrouw effectief carrière binnen de organisatie én hoe combineer je dit met mijn gezin, huishouden en me-time. Zodat je aan het eind van de werkweek nog voldoende energie hebt om leuke dingen te doen in het weekend.

Uiteindelijk heb ik het zelf allemaal uitgezocht en ontdekt hoe ik het allemaal succesvol kan combineren.

Ik weet als geen ander waar jij als werkende moeder tegenaan loopt, zowel thuis als tijdens je carrière.  

Daarom deel ik in mijn programma CareerMom al mijn eye-openers, do’s en don’ts en leer je alle trucjes en technieken die ik vandaag de dag nog steeds gebruik om te gaan doen wat je écht wilt en keuzes te maken waar je gelukkig van wordt.

En laat je niks wijsmaken, het kán echt: een topcarrière opbouwen én een betrokken moeder zijn én me-time hebben! 

FAQ's

FAQ CareerMom

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Dit is afhankelijk van hoeveel tijd jij erin steekt en wat jij nodig hebt. De wekelijkse calls zijn 1 uur per week. De actiepunten die eruit voortkomen, ga je vervolgens direct toepassen in de dagelijkse werkzaamheden op je werk of thuis. Dit kost tijd, maar is niet ‘on top off’

Ik twijfel of dit is wat ik nodig heb

Deel je twijfels met me, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat het niet passend is. Bij mijn programma’s geldt een niet-goed-geld-terug garantie: binnen 14 dagen kun jij kosteloos annuleren als het niet bij je blijkt te passen. Je loopt dus geen risico.

Is het de investering wel waard

Ik bied jou alle tools en tips & tricks om een mega verandering te bewerkstelligen. Zowel qua carrière groei als ook het gevoel van meer tijd, meer rust en meer energie. Ik durf dit te claimen, omdat ik dit gezien heb bij mijn huidige klanten.

Kun jij de resultaten garanderen

Ik reik je alle tools aan om met je persoonlijk CareerMom actieplan aan de slag te gaan. Ervaring leert dat mijn enthousiasme, energie en praktische tips effectief zijn en dat het fijn is dat je een stok achter de deur hebt.

Twijfel je? Plan dan even een gratis matchcall in, dan ontdekken we samen wat het beste past.