Female Financial Freedom

Female Financial Freedom

Een stuk makkelijk en veel leuker dan je denkt!

Maakt geld gelukkig?

Maakt geld gelukkig? Nee zeker niet. Is geld het allerbelangrijkste in de wereld? Ook niet! Kan ik over meepraten. 


Maar het belang van financiën kan in één woord worden samengevat: veiligheid. Iemand die financieel zeker is, maakt zich minder snel zorgen over zijn toekomst en kan zich eerder de dingen veroorloven die hij nodig heeft en wil. 


Financiële zekerheid geeft je gemoedsrust en stelt je in staat om je op andere aspecten van haar leven te concentreren. En dit geeft een gevoel van balans!


Geld... we hebben er dagelijks mee te maken. Rekeningen betalen, boodschappen doen, werken voor inkomsten, zakgeld voor de kids en belasting betalen. En toch praten we er niet makkelijk over. Omdat we niet geleerd hebben 'hoe' of omdat praten over geld niet 'hoort'.


Eigenlijk heel bijzonder, want geld is zo noodzakelijk in alledag....

Financiële zelfredzaamheid zorgt ervoor dat je onafhankelijk bent en in vrijheid keuzes kunt maken. 


Daarom is het een belangrijk fundament om gelijkwaardigheid te bereiken.

Hi, ik ben Danja

Geld heeft bij mij gezorgd vrijheid en mede daardoor ervaar ik geluk.

 • Vrijheid om mijn eigen keuzes te maken en dat heeft me veel gebracht
 • Vrijheid om bij mijn partner te blijven vanuit liefde, niet omdat ik financieel aan hem vast zit
 • Vrijheid om herinneringen te maken met mijn gezin, omdat ik daar heel gelukkig van wordt
 • Vrijheid om mijn baan op te zeggen en andere ambitieuze werkende moeders te gaan helpen


Grip op geld, financiële zelfzorg en uiteindelijk ook financiële vrijheid is ook een belangrijk onderdeel om balans, rust, energie en plezier te ervaren. Je krijgt ook nog eens enorm veel zelfvertrouwen van.


Ik ben van mening dat iedereen dit kan. Ook ik ben gewoon begonnen, zonder ervaring met wél met plan. 

Herken jij je in één of meerdere van deze punten? Dan is deze online training voor jou!

 • Ik heb geld op mijn spaarrekening staan, maar laat dit geld niet voor mij werken.

 • Ik heb mijn hele salaris nodig om van te leven en ik hou geen geld over om te sparen. Ik wil wel sparen, maar het lukt me gewoon niet.

 •  Het zit wel in mijn hoofd om een keer wat met mijn geld te gaan doen - beleggen, crypto, goud - maar weet gewoon niet hoe en waarmee ik moet beginnen. Het lijkt me zo ingewikkeld.

Wil jij ook financiële rust en een plan hebben om mijn dromen te realiseren?

In deze training neem ik je mee in de wereld van geld en financiën. Niet op een ingewikkelde manier, maar gewoon op een makkelijke manier, die je echt begrijpt en al zeker niet op een 'saaie oude grijze mannen' manier. De training bestaat uit 6 modules.


 1. De training begint met inzicht krijgen in je eigen moneymindset; deze is super belangrijk als start.

 2. Hoe krijg je een helder overzicht over je inkomsten en uitgaven.

 3. Wat zijn jouw heldere financiële doelen gekoppeld aan jouw dromen = financieel meerjarenplan

 4. Ik leg je alles uit over de basis principes van beleggen. Ik neem je mee in alle termen, hoe je ook relatief risicoloos kunt beleggen, waarom het slim is om te geld te spreiden en voor je te laten werken, in apps die ik gebruik en heel erg makkelijk en toegankelijk zijn.

 5. Ik neem je aan de hand mee hoe je jouw financiele beleggingsplan maakt dat bij jouw past.

 6. Hoe kun je nog meer inkomen genereren, zonder harder of meer te werken.

En ik beloof je, het is een stuk eenvoudiger dan je denkt

€ 47

Grip op jouw geld, de weg naar financiële vrijheid

 • Heb je de juiste Moneymindset    

 •  Heb je structureel meer geld over, terwijl je kunt blijven genieten    

 •  Heb je alle kennis en zelfvertrouwen om te starten met beleggen    

 •  Heb je een strategie en concreet plan voor jezelf    

 •  Start je aan de opbouw van vermogen en passief inkomen

 • INCLUSIEF: invulbare praktische werkbladen en Excel templates

Ik weet niet hoor, is dit wel iets voor mij? 

Er zijn veel grote misvattingen rondom financiële zelfzorg: 


 1. Het is geen vrouwending 
 2. Het is heel ingewikkeld
 3. Je moet heel rijk zijn of uit een rijke familie komen
 4. Het kost me veel te veel tijd
 5. Geld is niet belangrijk

Allemaal niet waar!


Ik neem je aan de hand mee in hoe je structureel iedere maand voldoende geld overhoudt om dit te gaan beleggen op een hele veilige manier waardoor jij je vermogen opbouwt en passief inkomen genereert.


 • Stap 1: Krijg grip op je geld
 • Stap 2: Financiële onafhankelijkheid 
 • Stap 3: Financiële vrijheid

FAQ Training

Wanneer start de training?

Je kunt direct starten met het training. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de inloggevens voor de online leeromgeving. Wil je later starten? Dat kan ook. Je bepaalt je eigen tempo.

Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog komen! Je volgt hierdoor de modules op jouw eigen tempo. Wel zo handig als je de training volgt naast jouw huidige baan.

Ik heb geen tijd / ik kom er denk ik niet aan toe?

Als je niets doet, blijf je stilstaan. Deze training gaat je juist helpen bij het stellen van prioriteiten. Daag jezelf uit om te focussen op het resultaat. De kleine tijdsinvestering die je de komende paar weken doet, die je veel brengt.

Meld je aan en begin direct