Podcast Danja Lekkerkerk | Topcarriere, moederschap en fijne balans

Danja Lekkerkerk Podcast

Topcarrière | moeder | fijne balans

De #1 podcast voor ambitieuze moeders die carrière willen maken, leuke moeder willen zijn en ook nog tijd voor zichzelf willen overhouden.


Ik deel hier alles over hoe je hoe je carrière, moederschap, huishouden en me-time op een fijne manier kunt combineren. Alles gebaseerd op eigen ervaring, ervaringen van andere topvrouwen en de wetenschap.


Ik deel concrete en praktische tips, grappige anekdotes, inzichten en persoonlijke ervaringen, zodat jij duidelijke strategieën en praktische tools hebt om door te groeien in je carrière, thuis ook kunt genieten van je gezin én voldoende tijd overhoudt voor jezelf en je vriendinnen.  


En laat je niets wijsmaken, als ik het kan, dan kun jij het ook!

Een platform voor ambitieuze werkende moeders om te verbinden, te inspireren en te motiveren, vol met praktische én bruikbare tips. 

Hoe doen al die werkende moeders dat toch? 

Zo logisch dat je dit denkt! 


Je hebt het idee dat je de enige bent die struggelt met de combinatie carrière maken, moederschap - én dan ook nog een gezellige partner zijn - , tijd voor jezelf en je vriendinnen. Maar heel veel  topvrouwen worstelen hiermee. 


Mijn podcast is een platform om dit allemaal bespreekbaar te maken, zodat jij je hierin niet alleen voelt. En hier is zeker behoefte aan!


Inmiddels staat mijn podcast op de 5e positie (16 sept 2023) in Nederland in de categorie carrière tussen echt grote (internationale) namen en uitgevers. Daar ben ik onwijs trots op.

Danja Lekkerkerk Podcast is een platform om te verbinden, te inspireren en te motiveren, mét veel praktische en bruikbare tips. 

Zodat jij kunt shinen als moeder & carrièrevrouw. 

De top 5 best beluisterde podcasts

1. De meest effectieve time management hacks voor een betere werk-privé balans

2. Onderhandel een hoger salaris door dit praktische stappenplan te volgen

3. Hoe overwin je deze 5 belemmerende gedachtes die iedere ambitieuze moeder heeft

4. In gesprek met Topvrouw Angélique Avink over een fijne werk-privé balans; hoe zij haar topfunctie, gezin, huishouden en me-time goed weet te combineren

5. Interview met mijn jongste dochter over hoe het is om een fulltime werkende moeder te hebben

Ontmoet je podcast host ...

Ik ben Danja Lekkerkerk, leiderschapscoach voor moeders met ambitie.


Ik was onzeker, perfectionistisch en continu druk met de mening van anderen. Ik maakte wel keuzes, maar koos vooral voor datgene wat de goedkeuring van anderen zou wegdragen. Tot 2015. Toen werd er een spiegel voorgehouden en ben ik het op mijn manier gaan doen. Door die mindset shift heb ik mega stappen in mijn carrière gemaakt en ben ik doorgegroeid naar eerste vrouwelijke directeur, kreeg ik balans & rust in mijn leven en had ik voldoende energie over voor leuke dingen doen.  


Door mijn eigen achtergrond en ervaringen in het bedrijfsleven weet ik feilloos waar ambitieuze moeders tegenaan lopen, zowel zakelijk als privé. Ik deel allerlei handvatten waarmee je weer gaat sprankelen én ervaart rust, de juiste focus, zelfvertrouwen, plezier en energie.

“Ik luister de podcast van Danja altijd tijdens mijn dagelijkse wandeling. In haar podcast deelt ze veel praktische tips en is lekker motiverend. Het heeft me al veel nieuwe inzichten  gebracht.”

null

Dit zeggen de luisteraars