BecomeHER - het exclusieve 1 op 1 programma

 BecomeHER 

1:1 coaching

Close coaching waarin we samen gaan om op een vrouwelijke en authentieke manier je carrièredoelen bereiken, zonder jezelf tekort te doen

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

 • Het moeilijk vinden om duidelijk voor jezelf te krijgen wat je volgende stap is of je eigen koers te bepalen

 • Worstelen om jezelf zichtbaar te maken op een authentieke en sympathieke manier.

 • Stakeholdermanagement uitdagend vinden; om mensen mee te krijgen in jouw plannen

 • Op je werk te druk zijn met dagelijkse dingen en meetings, waardoor er te weinig focus is op positieve impact te maken

 • Continu te weinig tijd ervaren voor gezin, werk, sport, vriendinnen, huishoudelijke taken, regeldingen en het lastig vinden de planning in elkaar te passen

BecomeHER Methode

Vrouwelijk leiderschap is niet harder schreeuwen of grijze pakken dragen.

Het is weten hoe je op een krachtige en impactvolle manier je verhaal kan overbrengen, authentiek zijn en je unieke kracht omarmen, focus op impact maken, netwerken en verbinding maken.


Dat is precies waar ik je in mijn 1:1 programma bij ga begeleiden. 


Ik help jou met de juiste praktische strategieën om op een vrouwelijke en authentieke manier je carrièredoelen te bereiken, zonder jezelf tekort te doen. Ik leer je alle skills en vaardigheden die hiervoor nodig zijn. 


BecomeHER is het exclusieve 1:1 programma waarin je transformeert naar deze zelfverzekerde, leidende, écht zichtbare en impactvolle vrouw in jouw organisatie.


Van grijze onopvallende muis naar gezien en gehoord worden, met meer voldoening, meer zelfvertrouwen, meer impact en betere balans tot gevolg.

We gaan samen aan de slag

 • Hoe je jouw vrouwelijk leiderschap juist inzet als kracht en duidelijkheid krijgen over jouw volgende stap

 • Building your personal brand, duidelijk over wie je bent en wat je superpower en toegevoegde waarde is

 • Het overwinnen van gedachtes die je remmen om je visie te delen of de volgende stappen in je carrière te nemen

 • Jezelf en je successen zichtbaar maken, weten hoe je op een krachtige en impactvolle manier je verhaal kan overbrengen

 • Weten hoe je de regie over jouw carrière pakt, hoe je focus legt op impact maken, netwerken, stakeholdermanagement en het belang van rolmodellen

Meer succes in werk en privé

 • We creëren een ijzersterke strategie voor jouw carrière die bij jou past, met heldere doelen, prioriteiten en acties 

 • We werken aan je belemmerende gedachten en zelfvertrouwen, zodat jij jezelf zichtbaar en hoorbaar durft te maken

 • We zorgen ervoor dat jij impact gaat maken op je werk ipv druk bent met dagelijkse dingen

 • We versterken jouw personal brand, doordat je inzichten krijgt in jouw persoonlijke kwaliteiten en superpower

 • We vergroten je zichtbaarheid en netwerk doordat je jezelf beter kunt positioneren, profileren en presenteren

Wat maakt BecomeHER uniek? 

Werk & privé

We gaan in op werk én privé, zodat jij je carrière doelen bereikt zonder het gevoel van tekortschieten richting je kinderen, jezelf en je werk. Door te identificeren wat je belangrijk vindt, weet je ook waar je je tijd aan moet besteden en waaraan niet

Persoonlijk & praktisch

Middels een Deep Dive krijgen we inzichtelijk waar jouw knelpunten liggen. Dit gebruiken we als input voor jouw Persoonlijk BecomeHER Plan. Ik geef je super praktische tips & tricks die jij direct kunt toepassen in de praktijk, waardoor jij heel snel resultaat gaat ervaren. 

Structurele verandering 

We gaan 4 maanden met elkaar aan de slag, wat zorgt voor structurele verandering en blijvend effect. Je gaat meerdere (kleine) stappen zetten - die je blijft volhouden - die zorgen voor grote veranderingen, zowel op je werk als thuis. Ik begeleid je in iedere stap en zorg voor dat duwtje in de rug. 

Praktijk & wetenschap

Ik heb een bewezen succesvol track record op het gebied van topcarrière maken in combinatie met een gezin (waarbij de man ook nog vaak weg was voor werk). Ik weet hoe het werkt in de praktijk en waar je als vrouw tegenaanloopt op je werk en thuis. De training bevat zeker wetenschappelijke tools & technieken, maar aangevuld met échte praktijkvoorbeelden. 

High energie & fun

Mijn energie en enthousiasme is volgens mijn huidige klanten aanstekelijk en zetten jou aan. Ik inspireer, motiveer en stimuleer je. Allemaal lekker no-nonsense. Met veel fun volgende stappen zetten. Als jij ervoor wil gaan, commit ik me 100% aan jouw succes. We’re in this together. 

De te verwachten resultaten

 • Meer voldoening en plezier

  Je hebt scherp wat je wilt, wie je wilt zijn en hoe je wilt dat anderen jou zien. Dit is de basis voor verdere groei in je carrière.

 • Meer zelfvertrouwen

  Je weet waar je kracht zit en je zit jezelf niet meer in de weg door die belemmerende gedachten.

 • Meer impact en succes

  Je weet hoe je op een effectieve manier carrière maakt, waarbij de focus ligt op impact maken en niet op druk zijn met dagelijkse dingen.

 • Meer rust en balans

  Met de juiste tools & technieken die voor jou werken, weet je beter te plannen en organiseren. Dit bespaart tijd en energie, waardoor je een betere werk-privé balans ervaart

4 maanden exclusieve 1:1 programma

 • 1x kick off sessie van 90 min (online of offline)

  middels jouw Deep Dive stellen we samen een Persoonlijk Plan op, zodat we duidelijk hebben waar we de komende tijd op gaan focussen. Je krijgt direct al praktische tips mee om concreet mee aan de slag te gaan.

 • 6x coaching call van 60 min (online of offline)

  na de kick-off call zitten we om de 3 weken samen. Dit geeft je voldoende ruimte om de tips in de praktijk te brengen.

 • 24/5 begeleiding 

  4 maanden hands-on begeleiding. Je kunt me mailen of appen met je vraag en ik reageer dan binnen 24 uur. 


 • Video materialen
  Je krijgt onbeperkt toegang tot de levendige online omgeving van She Leads die boordevol handige korte video’s bevat, waardoor het niet saai is om naar te kijken.


 • Werkboek
  Je ontvangt een mooi werkboek dat bestaat uit praktische opdrachten, voorbeelden, stappenplannen, tips, tricks en quotes.

100+

mensen gecoacht

22

jaar corporate werkervaring

2x

eerste vrouwelijke directeur

Hi, ik ben Danja

Ik help jou om te carrièredoelen te bereiken, zonder het gevoel te hebben jezelf en je kinderen tekort te doen


Ik heb ruim 20 jaar ervaring in grote corporate bedrijven (Beiersdorf / Nivea, L’Oréal, D-reizen en BNP Paribas). De laatste jaren zat ik in de directie en werd ik tot 2x toe de eerste vrouwelijke directeur. 


Dit heb ik gecombineerd met het moederschap, waarbij manlief gedurende langere periode in het buitenland verbleef. 


Juist door mijn eigen achtergrond en ervaringen in het bedrijfsleven weet ik feilloos waar ambitieuze moeders tegenaan lopen, zowel zakelijk als privé.


Ik ben zo dankbaar dat ik hier ook andere ambitieuze moeders mee heb mogen helpen. 

FAQ BecomeHER

Hoeveel tijd kost het programma?

Het programma duurt 4 maanden.

Hoeveel tijd het je kost is afhankelijk van hoeveel tijd jij erin steekt en wat jij nodig hebt. De eerste Deep Dive sessie is 1,5uur, de overige calls zijn 1 uur. De actiepunten die eruit voortkomen, ga je vervolgens direct toepassen in de dagelijkse werkzaamheden op je werk of thuis. Dit kost tijd, maar is niet ‘on top off’

Wat is de investering?

Voor de investering van 4 maanden 1:1 begeleiding geldt een prijs van 2997,-. Betalen in termijnen in mogelijk.

Is het de investering wel waard?

Ik bied jou alle tools en tips & tricks om een mega verandering te bewerkstelligen. Zowel qua carrière groei als ook het gevoel van meer tijd, meer rust en meer energie. Ik durf dit te claimen, omdat ik dit gezien heb bij mijn huidige klanten.

Ik twijfel of dit mentorship passend is voor mij?

Plan een vrijblijvende matchcall, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik geef eerlijk aan als ik denk dat het niet passend is.

Twijfel je? Plan dan even een gratis matchcall in, dan ontdekken we samen wat het beste past.