She Leads - Danja Lekkerkerk

She Leads

Floreer in je carrière en persoonlijke leven

1:1 coaching & groepselementen

null

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

 • Continu te weinig tijd ervaren voor je gezin, werk, sport, huishoudelijke taken, regeldingen en het lastig vinden de planning in elkaar te passen

 • Op het werk te druk zijn met dagelijkse dingen en meetings, waardoor te weinig focus is op positieve impact maken 

 • Het moeilijk vinden om duidelijk voor jezelf te krijgen wat je volgende stap is of je eigen koers bepalen

 • Worstelen met jezelf zichtbaar te maken op een authentieke en sympathieke manier 

 • Stakeholder Management uitdagend vinden; om mensen mee te krijgen in hun plannen

Je hoeft het niet meer alleen te doen!

Met mijn groepsprogramma She Leads help ik jou om je carrièredoelen op een vrouwelijk en authentieke manier te bereiken, waarbij er voldoende tijd is om te genieten van je leven thuis én voor jezelf en je vriendinnen.

Je hoeft het niet meer alleen te doen! She Leads is een groepsprogramma waar jij  3 maanden lang 100% centraal staat


Met voldoende 1op1 coachingsuren om specifiek in te gaan op jouw persoonlijke uitdagingen én met de dynamiek van een enthousiaste community van like-minded vrouwen.

Vrouwelijk leiderschap is niet harder schreeuwen of grijze pakken dragen

Het is weten hoe je op een krachtige en impactvolle manier je verhaal kan overbrengen, authentiek zijn en je unieke kracht omarmen, focus op impact maken, netwerken en verbinding maken. 

She Leads Methode

De She Leads Methode is een bewezen effectieve methode om je professionele leven en je persoonlijke leven op een fijne manier te combineren. 


Ik help jou met de juiste praktische strategieën om op een vrouwelijke manier jouw carrière doelen te bereiken. Ik leer je alle skills en vaardigheden die hiervoor nodig zijn. 


En we gaan samen aan de slag hoe jij jouw leven makkelijker kan inrichten door de juiste systemen & routines te implementeren en toe te passen zowel thuis als op het werk. Hierdoor weet jij effectief te plannen, organiseren en prioriteren


Je transformeert naar deze zelfverzekerde, leidende, écht zichtbare en impactvolle vrouw in jouw organisatie.


Van grijze onopvallende muis naar gezien en gehoord worden, met meer voldoening, meer zelfvertrouwen, meer impact en betere balans tot gevolg.

We gaan samen aan de slag

 • Je leert alle skills & vaardigheden hoe jij op een vrouwelijke manier jouw carrière doelen bereikt

 • Building your personal brand, duidelijk over wie je bent en wat je superpower en toegevoegde waarde is

 • Focussen op die dingen te doen die écht belangrijk voor je zijn en waarmee jij impact maakt, zodat jij niet meer druk bent met alle dagelijkse dingen, zowel thuis als op je werk

 • Het overwinnen van gedachtes die je remmen om je visie te delen of de volgende stappen in je carrière te nemen

 • Jezelf en je successen zichtbaar maken, weten hoe je op een krachtige en impactvolle manier je verhaal kan overbrengen

 • Jouw leven makkelijker en simpeler in te richten door structuur, routines en time management technieken toe te passen, zodat jij veel meer rust gaat ervaren

Meer succes in werk en privé

 • We beginnen om jouw fundament goed neer te zetten, door helder voor jezelf te hebben waar jij energie van krijgt en waar jij je tijd aan wilt besteden. 

 • We creëren een ijzersterke strategie voor jouw carrière die bij jou past, met heldere doelen, prioriteiten en acties

 • We werken aan je belemmerende gedachten en zelfvertrouwen, zodat jij jezelf zichtbaar en hoorbaar durft te maken

 • We zorgen ervoor dat jij impact gaat maken op je werk ipv druk bent met dagelijkse dingen

 • We versterken jouw personal brand, doordat je inzichten krijgt in jouw persoonlijke kwaliteiten en superpower

 • We vergroten je zichtbaarheid en netwerk doordat je jezelf beter kunt positioneren, profileren en presenteren

Wat maakt She Leads uniek? 

Werk & privé

We gaan in op werk én privé, zodat jij je carrière doelen bereikt zonder het gevoel van tekortschieten richting je kinderen, jezelf en je werk. Door te identificeren wat je belangrijk vindt, weet je ook waar je je tijd aan moet besteden en waaraan niet

Persoonlijk & praktisch

Middels een Deep Dive krijgen we inzichtelijk waar jouw knelpunten liggen. Dit gebruiken we als input voor jouw Persoonlijk She Leads Plan. Ik geef je super praktische tips & tricks die jij direct kunt toepassen in de praktijk, waardoor jij heel snel resultaat gaat ervaren. 

Structurele verandering 

We gaan 3 maanden met elkaar aan de slag, wat zorgt voor structurele verandering en blijvend effect. Je gaat meerdere (kleine) stappen zetten - die je blijft volhouden - die zorgen voor grote veranderingen, zowel op je werk als thuis. Ik begeleid je in iedere stap en zorg voor dat duwtje in de rug. 

Praktijk & wetenschap

Ik heb een bewezen succesvol track record op het gebied van topcarrière maken in combinatie met een gezin (waarbij de man ook nog vaak weg was voor werk). Ik weet hoe het werkt in de praktijk en waar je als vrouw tegenaanloopt op je werk en thuis. De training bevat zeker wetenschappelijke tools & technieken, maar aangevuld met échte praktijkvoorbeelden. 

High energie & fun

Mijn energie en enthousiasme is volgens mijn huidige klanten aanstekelijk en zetten jou aan. Ik inspireer, motiveer en stimuleer je. Allemaal lekker no-nonsense. Met veel fun volgende stappen zetten. Als jij ervoor wil gaan, commit ik me 100% aan jouw succes. We’re in this together. 

Community om te connecten en high vibes

Naast 1op1 begeleiding bevat She Leads ook groepselementen, zowel online als ook via een Livedag. Juist ook om van elkaar te leren. Dit geeft een extra dimensie aan dit programma.

Met als eindresultaat

 • Meer zelfvertrouwen: weer vol gas op je ambitie, doordat je weet hoe je op effectieve manier carrière maakt, waarbij je focus ligt op impact maken en niet op druk zijn met alle dagelijkse bezigheden waardoor je niet verder komt.

 • Meer tijd: doordat je jouw tijd aan de juiste dingen besteed waardoor je niet meer achter de feiten aanloopt en voldoende tijd weet vrij te maken voor me-time thuis voor leuke dingen en óók op kantoor om aan je project te werken.

 • Meer rust / balans: zowel thuis als op kantoor door de juiste focus aan te brengen ben je weer met aandacht aanwezig in het moment waardoor het gevoel van tekortschieten verleden tijd is.

 • Meer plezier: meer voldoening uit de combinatie carrière maken en persoonlijke leven door de krachtige keuzes die je hebt gemaakt en weer volop geniet en je niet meer schuldig voelt naar je werk of naar je kinderen.

 • Meer energie: lekker in je vel en weer tijd voor leuke dingen door je dagelijks leven gemakkelijker te maken middels fijne gewoontes en routines. Hierdoor voel jij je energieker en minder vermoeid. 

Wat biedt She Leads jou?

 • 1x 1op1 kick off call  van 90 minuten (online of offline)
  Middels jouw Deep Dive stellen we samen jouw Persoonlijk She Leads Plan op, zodat we duidelijk hebben waar we de komende tijd op gaan focussen. Je krijgt direct al praktische tips mee om concreet mee aan de slag te gaan.

 • 3x 1op1 coaching call van 60 minuten (online of offline)
  Na de 1op1 kick off call zitten we om de 3 weken samen voor een 1op1 sessie. Dit geeft je voldoende ruimte om de tips in de praktijk te brengen.

 • 7x Groepscalls van 60 minuten (online)
  In de weken waarin geen 1op1 sessies of livedag plaatsvindt, is er een groepscall. Hierin behandel ik een thema en is ook ruimte voor vragen vanuit jouw kant waar jij tegenaan loopt om jou direct weer op weg te helpen.  

 • Livedag
  Op de Livedag gaan we concreet met elkaar aan de slag met een aantal onderwerpen, zoals jouw positionering. Aan het begin van het traject zet ik een datumprikker uit, zodat we een dag kiezen waarop vrijwel iedereen kan.

Wat biedt She Leads jou nog meer?

 • 24/5 begeleiding
  3 maanden hands on begeleiding. Je kunt me mailen of appen met je vraag en ik reageer dan binnen 24 uur.


 • Community 
  Een levendige community met andere ambitieuze werkende moeders. Juist omdat je ervaringen kunt uitwisselen en van elkaar kunt leren. Zodat je weet dat je niet alleen bent. 


 • Video materialen
  Je krijgt onbeperkt toegang tot de levendige online omgeving van She Leads die boordevol handige korte video’s bevat, waardoor het niet saai is om naar te kijken.


 • Werkboek
  Je ontvangt een mooi werkboek dat bestaat uit praktische opdrachten, voorbeelden, stappenplannen, tips, tricks en quotes.

200+

mensen gecoacht

22

jaar corporate werkervaring

2x

eerste vrouwelijke directeur

Hi, ik ben Danja

help ik jou om je carrièredoelen op een vrouwelijke en authentieke manier te bereiken, waarbij er voldoende tijd is om te genieten van je leven thuis én voldoende tijd voor jezelf en je vriendinnen.


Ik heb ruim 20 jaar ervaring in grote corporate bedrijven (Beiersdorf / Nivea, L’Oréal, D-reizen en BNP Paribas). De laatste jaren zat ik in de directie en werd ik tot 2x toe de eerste vrouwelijke directeur. 


Dit heb ik gecombineerd met een druk gezin, waarbij manlief gedurende langere periode in het buitenland verbleef. 


Juist door mijn eigen achtergrond en ervaringen in het bedrijfsleven weet ik feilloos waar ambitieuze vrouwen tegenaan lopen, zowel zakelijk als privé.


Ik ben zo dankbaar dat ik hier ook andere ambitieuze vrouwen mee heb mogen helpen. 

FAQ's

FAQ She Leads

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Dit is afhankelijk van hoeveel tijd jij erin steekt en wat jij nodig hebt. De wekelijkse calls zijn 1 uur per week. De actiepunten die eruit voortkomen, ga je vervolgens direct toepassen in de dagelijkse werkzaamheden op je werk of thuis. Dit kost tijd, maar is niet ‘on top off’

Ik twijfel of dit is wat ik nodig heb

Deel je twijfels met me, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat het niet passend is. Bij mijn programma’s geldt een niet-goed-geld-terug garantie: binnen 14 dagen kun jij kosteloos annuleren als het niet bij je blijkt te passen. Je loopt dus geen risico.

Is het de investering wel waard

Ik bied jou alle tools en tips & tricks om een mega verandering te bewerkstelligen. Zowel qua carrière groei als ook het gevoel van meer tijd, meer rust en meer energie. Ik durf dit te claimen, omdat ik dit gezien heb bij mijn huidige klanten.

Kun jij de resultaten garanderen

Ik reik je alle tools aan om met je persoonlijk She Leads actieplan aan de slag te gaan. Ervaring leert dat mijn enthousiasme, energie en praktische tips effectief zijn en dat het fijn is dat je een stok achter de deur hebt.

Twijfel je? Plan dan even een gratis matchcall in, dan ontdekken we samen wat het beste past.