Download het gratis e-book

Gratis E-book Balance Boost

Download hieronder mijn gratis E-book 'Balance Boost - Floreer als moeder én carrièrevrouw' met daarin de 7 onmisbare tips om carrière en moederschap makkelijker te combineren.

Je krijgt hele duidelijke handvatten voor een fijne werk-privé balans, waardoor jij jouw carrière doelen bereikt en je een goede moeder voelt zonder schuldgevoel en zonder jezelf over de kop te werken. 

Ben jij een ambitieuze werkende moeder en op zoek naar balans tussen carrière en moederschap?

Je had zo'n mooie droom. Je zou carrière blijven maken en genieten van moederschap. Maar op dit moment is de realiteit waarschijnlijk anders dan dat en groeit het je allemaal boven de pet. 


Hoe hard je werkt, het voelt alsof je nooit genoeg gedaan krijgt. Je to-do lijst wordt alleen maar langer, je loopt zowel thuis als op je werk achter de feiten aan en je brein lijkt nooit tot rust te komen


Je voelt je uitgeput door de behoeften van iedereen om je heen. Je wilt wel quality time met je geliefden, maar je hebt geen tijd. Je voelt je schuldig als je ontspant, want er zijn zoveel andere belangrijke dingen die je "zou" moeten doen. Je denkt wel eens, dit hou ik nooit vol. Het voelt of dat de enige oplossing is om je baan op te zeggen of een sabbatical van 6 maanden te nemen om orde op zaken te stellen.  

Vervelend, maar ook heel logisch dat je je zo voelt

Niemand heeft je geleerd hoe je dit op een goede manier kunt combineren. Vaak heb je verkeerde adviezen gekregen als 'hoe harder je werkt, hoe meer je bereikt'. En jezelf op de eerste plek zetten vind je moeilijk want je kinderen, partner en je werk gaan altijd voor. Je wilt wel keuzes maken, maar je laat je iedere keer weer leiden door de mening van anderen en door je eigen onzekerheden en angsten. 


Maar het goede nieuws is....met een paar kleine en effectieve wijzigingen kun jij grote resultaten bereiken. 


Ik help je naar een fijne werk-privé balans, waardoor jij jouw carrière doelen bereikt en je een goede moeder voelt, zonder schuldgevoel en zonder jezelf over de kop te werken.


Ik zet ambitieuze moeders in hun kracht om succes te behalen op kantoor en thuis, zonder harder te werken maar door slimmer te werken. Hierdoor hou jij tijd over voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn. 

Download nu het gratis E-book voor praktische tips over hoe jij jouw topcarrière, moederschap, huishouden en me-time op een fijne manier kunt combineren

Download hieronder mijn gratis E-book 'Balance Boost - Floreer als moeder en carrièrevrouw' met daarin 7 praktische tips om hoe jij carrière en moederschap makkelijker kunt combineren. 


Jarenlang heb ik mijn topcarrière in het bedrijfsleven gecombineerd met moederschap. Alle tips om jouw leven makkelijker te maken, heb ik gebundeld in mijn E-book. 


Het gratis E-book bevat concrete handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen.