Training: ELEVATE your career

ELEVATE your career

Bereik meer succes, meer plezier en meer voldoening in je carrière

Welke verkeerde adviezen heb jij gekregen?

Tijdens je hele leven heb jij verkeerde adviezen gekregen met betrekking tot carrière maken.

Als jij je werk goed doet, als je op tijd komt opdagen, als jij jouw taken goed uitvoert, als je hard werkt, als je overal ja op zegt, als je zorgt dat iedereen - je leidinggevende, je klanten - tevreden is, dan krijg je vanzelf erkenning, loonsverhoging, promotie of fantastische nieuwe mogelijkheden.

Helaas ... dit is niet waar. 


Wat ik veel om mij heen zie, is dat veel vrouwen door deze leugens meer gefocust zijn op hun baan dan op hun carrière. En dit is echt waarin wij verschillen met de mannen. 


Zonde, want hierdoor sta jij stil en groei jij niet door. Je groeit niet door financieel, maar ook niet qua persoonlijke ontwikkeling. En beide zijn juist noodzakelijk voor meer balans in je leven.

Herken jij je in één of meerdere van deze punten? Dan is deze online training voor jou! 

Hoe zou het voelen om meer gezien te worden, meer gewaardeerd te worden voor al het harde werk dat je doet, meer zelfvertrouwen te krijgen, meer impact te maken en meer werkgeluk te ervaren.

Hier ben je klaar mee...

 1. Je hebt weinig voldoening in je werk. Hoe hard je ook werkt, het lijkt gewoon niemand op te vallen en je wordt er ook niet voor erkent en beloond.

 2. Je twijfelt continu aan jezelf, je twijfelt aan je capaciteiten en je perfectionisme remt je ook nog eens af. Je mannelijke collega's lijken makkelijker door te stromen dan jij.

 3. Tijdens meetings vind je het lastig om het woord te pakken omdat je denkt "Wat zullen mijn collega's wel niet denken als ik dit zeg?"

 4. Je vind het moeilijk om jezelf zichtbaar te maken en ook hoorbaar door je verhaal krachtig over te brengen.

 5. Werken voelt nu soms als zwaar. Je wou dat het werken je gewoon wat gemakkelijker af ging en je niet op je tenen hoeft te lopen.

 6. Je durft geen hoger salaris te onderhandelen, omdat je niet zo goed weet hoe je effectief en succesvol een salarisonderhandeling doet. 

Je wilt juist weer ...

 • Je wilt je energie weer terug en met meer plezier naar je werk.

 • Meer te vertrouwen op wie je bent en vooral wie je wilt zijn. 
 • Je wilt groeien, jezelf blijven ontwikkelen, maar ook beter met die druk omgaan. Juist dat geeft voldoening.

 • Krachtiger regie durven nemen in meetings, omdat je controle hebt over het stemmetje in je hoofd dat zei dat het toch niet zo belangrijk was wat ik te zeggen heb.

 • Voor jezelf duidelijk hebben wat jouw toegevoegde waarde is, zodat je dit direct ook mee kan nemen naar je salarisonderhandeling.

 • Mensen makkelijker meekrijgen in je ideeen en je verhaal krachtig overbrengen.  

 • Een fijne groep mensen om je heen verzamelen die jou verder op weg helpen.

Zorg je dat je niet over het hoofd wordt gezien, wordt ondergewaardeerd en wordt onderbetaald

Wil je meer succes, meer plezier en voldoening in je carrière?

In deze training neem ik je mee hoe jij -op een veel makkelijkere manier dan je denkt- impact kan maken en door kan groeien in je carrière. Doordat je meer succes en plezier ervaart, krijg je ook meer voldoening. 


Ik weet als geen ander hoe het werkt na mijn jarenlange succesvolle carrière, waarbij ik -toen ik eenmaal wist hoe ik het moest aanpakken- mijn werk mij veel meer energie oplevert in plaats van energie kost.


Ik neem je mee in hoe jij je huidige functie makkelijker maakt, hoe je meer impact maakt op kantoor en hoe je de volgende stap in je carrière het beste kunt aanpakken. Je moet niet harder werken -integendeel- maar juist slimmer werken. En ja, dat is anders dan wij ooit geleerd hebben.

Boost je carrière met deze training

De training bestaat uit 6 modules:


 1. Hoe is het om als vrouw carrière te maken, met welke vooroordelen heb je te maken en hoe kun je jouw vrouwelijk leiderschap juist als kracht inzetten.

 2. Visie: je krijg super helder wat je wil in je loopbaan en koppel daar tastbare doelen aan, zodat je het niet meer gaat uitstellen. Je gaat ook  aan de slag met 'building your brand': Duidelijkheid over wie je bent, de waarde die je toevoegt en hoe je dat kunt verwoorden aan de mensen die er toe doen. Positioneer jezelf met geloofwaardigheid en krijg de zichtbaarheid die je verdient.

 3. Het overwinnen van jouw belemmerende gedachtes - imposter syndrome- die jou remmen om volgende stappen te nemen in je carrière. Je krijgt tools hoe je overtuigend kan beïnvloeden en conflicten kan aanpakken.

 4. Maak jezelf zichtbaar en hoorbaar. Weet hoe je op een krachtige en impactvolle manier je verhaal kan overbrengen vol enthousiasme en charisma.

 5. Je hoeft het niet alleen te doen, integendeel. Een rolmodel, netwerken en het gesprek aangaan thuis en op kantoor gaat jouw heel erg helpen.

 6. Breng de dingen in actie voor meer voldoening en gemak. Ik leer je alles over hoe je de salarisonderhandeling het beste kunt aanpakken, geef je tips over een betere werk-privé balans en hoe je het commitment met jezelf kunt aangaan.

100+

mensen gecoacht

22

jaar corporate werkervaring

2x

eerste vrouwelijke directeur

Hi, ik ben Danja

Ik help ambitieuze vrouwen een leven en carrière te leiden waar ze van houden, door gebruik te maken van hun unieke sterke punten en kwaliteiten.


Waarom doe ik dit? Omdat ik als geen ander weet hoe het werkt, vanuit de wetenschap én vanuit de praktijk. Ik geef deze lessen graag door, omdat ze ook voor jou van waarde zijn tijdens je carrière. Jij kan het ook! 


Ik heb ik ruim 20 jaar ervaring in grote corporate bedrijven (Beiersdorf / Nivea, L’Oréal, D-reizen en BNP Paribas), de laatste 4 jaar op C-level  -bij 2 bedrijven de eerste vrouwelijke directeur in de board- en heb ik grote teams zeer succesvol geleid. Maar dit is niet toevallig zo gelopen...


Ik was ook onzeker over mijn eigen kunnen, perfectionistisch, bang om dingen verkeerd te doen - dus deed ik het maar niet - en continu druk met de mening van anderen. Ik maakte wel keuzes, maar koos vooral voor datgene wat de goedkeuring van anderen zou wegdragen. Totdat ..

... iemand in 2015 tegen mij zei 'maar ze hebben je aangenomen voor wie jij bent'. Dit opende mijn ogen. Op dat moment besloot ik om dingen anders te gaan. Vanaf toen ging ik als een speer en groeide door naar directie niveau tussen alle mannen. 


Wat heb ik er van genoten. Ook vooral door de impact die ik heb kunnen maken. Ik wist goed waar mijn sterke punten lagen, zette mijn in vrouwelijk leiderschap als kracht, durfde mij goed zichtbaar te maken. Er werd goed naar me geluisterd,  had het lef om te innoveren en daardoor kon ik veranderingen en vernieuwingen brengen.


Graag wil ik al mijn hacks, tips, tools & technieken en eye-openers met je delen. Zonder dat je hiervoor een grote financiële investering hoeft te doen, maar mét bewezen knowhow.  


Juist omdat het mijn missie is om andere vrouwen verder te helpen om op een makkelijke manier carrière te maken. En niet vanuit een klagende manier over de externe factoren waar je geen invloed op hebt, maar juist door zelf de verantwoordelijkheid te pakken over je leven. Dit levert energie op.

DIT IS WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN...

NIVEA

"Open, eerlijk, prettig benaderbaar"
L'Oreal
"Powervrouw, kan tijd goed managen, verbindend en toegankelijk"
D-reizen
"Enthousiast, weet te motiveren, durf te innoveren, goed vooruit kan denken, doortastend, wel een beetje punctueel"
BNP Paribas

"Empathisch, humor, krachtig, lef, klasse, eigenwijs en een groot hart"

47,-

Training: ELEVATE your career

 • Meer voldoening: je heel scherp hebt wat je wil, wie je wilt zijn en hoe je wilt dat anderen jou zien. Doordat je dit omzet naar een stappenplan, worden je doelen werkelijkheid.

 • Meer succes: je weet hoe je impact kan maken doordat je weet hoe je je verhaal goed en krachtig kan overbrengen. Je ideeen kun je hierdoor beter 'verkopen', maar noodzakelijk voor een succesvolle salarisonderhandeling.

 • Meer energie: het gaat er niet om hoe hard je werkt, maar juist slimmer gaat werken. Dit bespaart je tijd en energie. Je kun je weer besteden aan leuke dingen.  

 • Meer plezier: je zit jezelf niet meer in de weg door die belemmerende gedachtes. En doordat je meer voldoening in je werk voelt en meer successen boekt, krijg je er ook weer meer plezier in.  

 • Meer gemak: je weet nu hoe je de dingen moet aanpakken, met de juiste focus en met de juiste technieken die voor jou werken, gaat het je allemaal veel gemakkelijker af.

 • INCLUSIEF: inspirerend, praktisch en invulbaar werkboek 

Je carrière moet je energie opleveren en geen energie kosten

FAQ Training

Wanneer start de training?

Je kunt direct starten met het training. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de inloggevens voor de online leeromgeving. Wil je later starten? Dat kan ook. Je bepaalt je eigen tempo.

Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

Je hebt levenslang toegang tot het lesmateriaal, inclusief alle updates die in de toekomst nog komen! Je volgt hierdoor de modules op jouw eigen tempo. Wel zo handig als je de training volgt naast jouw huidige baan.

Ik heb geen tijd / ik kom er denk ik niet aan toe?

Als je niets doet, blijf je stilstaan. Deze training gaat je juist helpen bij het stellen van prioriteiten. Daag jezelf uit om te focussen op het resultaat. De kleine tijdsinvestering die je de komende paar weken doet, die je veel brengt.

Meld je aan en begin direct